Optimalen osebni korak

Optimalen osebni korak je ena od poti k sebi. Omogoča ti večje razumevanje delovanja naših misli in kako zaživeti bolj srčno, sočutno življenje.

OPTIMALEN OSEBNI KORAK

Optimalen osebni korak je ena od poti k sebi. Omogoča ti večje razumevanje delovanja naših misli in kako zaživeti bolj srčno, sočutno življenje.

Ustavil/a si se na točki življenja in nisi prepričan/a, kako naprej.  Morda se ti je v življenju pripetila nenadna sprememba, na katero se težko prilagajaš ali pa si pred pomembno izbiro?

Želiš si več zdravih navad, pa ne najdeš prave motivacije. Želiš si doseči določen cilj, pa ga vsak dan premikaš naprej v prihodnost. Je tvoja samozavest skrhana in spremenljiva?

Skrbi o odnosih, komunikaciji ti jemljejo energijo in večkrat se počutiš, kot žrtev, ki se ji dogaja krivica. Preprosto kdaj ne razumeš ljudi, zakaj se obnašajo tako, kot se.

Vsi imamo drugačna očala in pogled na svet. Prekini občutek, ki te ovira, da bi živel/a srečno življenje in se nauči misliti ter doživljati svet optimalno. Optimist in kritik v nas nam lahko služita, lahko pa nas zavedeta s poti. Naj ti služita, uporabljaj ju optimalno.

Svetovanje temelji na različnih tehnikah nevro – lingvističnega programiranja, mediacijskih tehnikah, vizualizaciji, pogovora, raziskovanju omejujočih prepričanj in individualno prilagojenih vajah, glede na tvoje potrebe in interese.  Skupaj določiva akcijski načrt, kako živeti cilj in potovati skozi življenje z bolj odprtimi očmi in čuti.

Smisel svetovanja je, da se naučiš, kako v prihodnje samostojno uporabljati praktične metode in tehnike tudi v drugih življenjskih ali poklicnih izzivih.

Svetovanje je možno v naših prostorih v City hotelu Krško ali po Skypu.

Cena: 40€  ( trajanje 1.ura )