Optimalen karierni korak

Optimalen karierni korak je pot k sebi in k svojem ustvarjalnem velikanu, ki ga prebujaš s svojim delom.

OPTIMALEN KARIERNI KORAK

Optimalen karierni korak je pot k sebi in k svojem ustvarjalnem velikanu, ki ga prebujaš s svojim delom.

Na poslovnem področju se ti morda dogajajo spremembe, na katere se s težavo prilagajaš in služba postaja vse bolj naporna, ker ne veš, kako izzive reševati bolj lahkotno.

Stres je le slaba navada, ki pa dandanes večkrat načenja srečo in zadovoljstvo vseh nas.  Morda si želiš več uspešne komunikacije, boljšega razumevanja sodelavcev, strank in prijetnega občutka, ko se odpravljaš v službo. Rad/a bi reševala konflikte bolj konstruktivno in prevzemal/a večje odgovornosti ter projekte z manj stresnih misli in pritiskov.

Morda pa si le želiš spremembo na poklicnem področju in uspešno razdelati v katero smer te v resnici »vleče«, glede na tvoje življenjske potrebe. 

Svetovanje temelji na različnih tehnikah nevro – lingvističnega programiranja, mediacijskih tehnikah, vizualizacije, pogovora, raziskovanju omejujočih prepričanj in individualno prilagojenih, glede na tvoje potrebe in interese. 

Smisel svetovanja je, da se naučiš, kako v prihodnje samostojno uporabljati praktične metode in tehnike tudi v drugih življenjskih ali poklicnih izzivih.

Naj bo tvoje delo, tvoje veselje. Bodi pogumen / pogumna in najdi sočutje, disciplino in kreativnost tudi na svoji poslovni poti.

Svetovanje je možno v naših prostorih v City hotelu Krško ali po Skypu.

Cena: 40€  ( trajanje 1.ura )